Hvilket materiale er en god dyne? En dyne er et godt valg.

- Jan 11, 2020-

De vigtigste fyldninger af dyner er gåsedun og andedun. Sammenlignet med de to er gåsedun bedre end andedun. Men uanset hvilken slags dyne, er dens vigtigste kvalitetsindeks indholdet af dun. Generelt er dem, der indeholder mere end 50% dun, dyner af god kvalitet. På grund af det store indre luftindhold er det let og varmt. Da dynen også er lys, blød og blød, er dens vægt meget lettere end en dyne. Det vil ikke forårsage pres på den menneskelige krop, når det bruges, så det er velegnet til mennesker med hypertension, hjertesygdom, dårlig blodcirkulation og ældre, gravide kvinder, børn osv.

Tips til valg af dyne

Ét tryk: Når du køber det, skal du røre det forsigtigt udvendigt og i din hånd. For eksempel kan du finde nogle behårede stilke på den ene side, og den anden side er meget blød og glat. Du skal overveje de falske dunprodukter, der er lavet af akrylbomuld og lidt dun. Hvis dynen føles meget blød, og du ikke kan røre ved en lille stilk, skal du overveje, om dynen er lavet af knust. Det høje indhold af dun har en blød fornemmelse, og fjerene er små og små, og fjerene er store og hårde.

Anden look: kvalitetsorienterede producenter er mere troværdige. Det er nødvendigt at identificere fabrikets registrerede varemærke og fabriksnavnet, fabriksadressen og fløjlsindholdet angivet på kinesisk. Hvis du kan lide farve, stil og fluffy betyder det på samme tid, at kvaliteten er god. Dundunen med udsøgt udførelse skal være mindst fin, pæn, indlagt, indlagt og rullet, som skal være stiv og strækket og må ikke forvrænges. Stoffet skal bruge anti-fleece-klud med høj densitet eller belagt nylon-silke, men luftgennemtrængeligheden er bedre.

Tre lugte: Neden, der ikke har gennemgået en kompleks behandling og streng vask og desinfektion, vil give en ubehagelig lugt, ellers vil den være lugtfri.

Fire skud: Brug begge hænder til at klappe fyldningerne i samme retning fra den samme del af indersiden og ansigtet. Hvis det er en ægte dyne, vil noget af dunen blive koncentreret på grund af brusen, og den anden del skyder et solrige sted. Det vil være gennemskinnelig. Klap dunprodukterne med dine hænder. Hvis støvet flyver, eller der er støvmærker på stoffet, kan det være en dyne lavet af rå uld. Læg bogey-produkterne fladt på tælleren, og klap det let med dine hænder. Hvis den fluffy grad er høj, er det topklassen. Hvis det er dødt efter fotografiet er taget, er det formet som bomuldsuld, eller der bores fnug ud.

Femdoblet: Nede er meget krympbart. Jo højere ned, jo større er krympningen. En dunjakke kan reduceres til størrelsen på en dokumentmappe, og en dyne kan reduceres til størrelsen på en pude.

Seks 掂: Dynen med et højt indhold af fleece holdes let i hænderne, og håret er let, og den tunge kan have et lavt indhold af fleece og føles tung. Du kan også skelne mellem godt og dårligt ved at vælge det med hånden, når du køber.

Syvende test: Sæt dynen på kroppen og prøv den. Dynen af ​​god kvalitet behøver kun at være dækket i cirka to minutter, og det vil naturligvis føles varmt.

Metode til vedligeholdelse af dundyner

1. Der skal bruges et dynebetræk under brug. Hvis den er snavset, skal duvet sendes til en renser til tørrensning, og den generelle fiberduge kan vaskes direkte i maskinen.

2. Dynestoffet er anti-down-behandling, og et lille hul bores ned, så vær forsigtig, når du bruger det for at undgå at blive skåret af skarpe genstande.

3. Vælg godt vejr, og tør dynen på et godt ventileret sted uden direkte sollys. På grund af dynens meget gode fugtabsorptions- og affugtningsegenskaber behøver du ikke at tørre den ofte. Hvis du tørrer udendørs, skal du dække den med en klud og lade den lufte i en time.

4. Ved opbevaring skal du holde dynen tilstrækkelig tør og opbevare den på et godt ventileret sted. Et insektmiddel kan placeres passende.