Hvilket materiale er bedre til pillow Core

- Sep 29, 2019-

1. Naturlige materialer

Fordele og ulemper ved naturlige fyldstoffer: Sammenlignet med syntetiske kemiske fibre foretrækker nogle mennesker at bruge puder fyldt med naturlige materialer, især ældre.

(1) Ned fjer

Nedfibre har god modstandsdygtighed, temperatur- og fugtighedsreguleringsfunktioner og høj luftpermeabilitet. Men dunpuder kan ikke vaskes, allergiske mennesker havde bedre undgået at bruge sådanne puder for at undgå at forårsage luftvejsbehag.

(2) Ris klid

Det har visse formeegenskaber, men dets skarpe kant er let at gennembore stoffet, stimulere huden, og det har også den mangel ved let at lave støj.

(3) Riseskaller

Det er bedre end boghvedehud i form og vandabsorption, men det er lidt tungere og støjende, når folk bevæger sig.

(4) Boghvedeskal

Boghvedsskal har moderat hårdhed, moderat blødhed, god støbning og vandabsorptionsegenskaber og er relativt let. Men elasticiteten er dårlig, og når hovedet og nakken bevæger sig, lyder puden. For søvnløshed kan det påvirke at falde i søvn.

2. Kunstige materialer

Fordele og ulemper ved kunstige fyldstoffer: Mange kunstige fyldstoffer af høj kvalitet overgår ikke de naturlige fyldstoffer i mange aspekter, såsom varme- og fugtopbevaring, elastiske egenskaber, og nogle af dem har gode anti-bakterielle, anti-meldug og sygdomsforebyggende funktioner, fordi af egenskaber ved materialer eller tilsætningsstoffer.

(1) Latex-fyldstof

Latex er et fyldmateriale lavet af naturgummi ved "skumning" -proces. Fordi det kommer fra rene naturlige materialer, er det ikke-giftigt og smagløst og har ingen skadelige virkninger på menneskekroppen.

(2) Hule fibre

Hult fiber er et slags sammensat materiale, der løber gennem en til flere kanaler i almindelige menneskeskabte fibre med dårlig luftpermeabilitet, så hver fiber kan opbevare mere luft.

(3) Almindelige menneskeskabte fibre

Fyldstoffet er lavet af kemiske fibre og bomuldstråd, som er let at vaske og kan endda vaskes med vaskemaskine. Det kan også komprimeres og opsamles ved vakuumkomprimeringspose, og prisen er billig.