Hvad skal man gøre, hvis dynen lugter dårligt

- Jun 06, 2020-

Når dynen, der har været opbevaret i lang tid, tages ud af skabet, er der en muggen lugt i opbevaringsrummet. Bør det tages ud til tørt og tørt?

Bamboo Fiber Quilt Cover

1. Dyne

Hæng det på et køligt og ventileret sted udendørs (eller balkon) i 2-3 dage, og klap derefter jævnt for at fjerne den ubehagelige lugt. Du kan også bruge limonade til at sprøjte på dynen, læg dynen på et køligt sted at tørre natten over, så du kan fjerne lugten på dynen.

Bemærk: Denne metode er meget enkel, men husk at bruge spray i stedet for at drysse og spray jævnt.

2. Quilt

Bomuldstæppe er det mest populære dyne. Læg et par poser med tørremiddel i den foldede dyne (tørremidlet er normalt i de små madposer, der er købt derhjemme, og det kan bruges til opsamling), og sæt derefter et par stykker sæbe (du kan vælge din yndlingssmag) til et par dage Dynen lugter ikke.

Bemærk: Hæv ikke tørremidlet og sæben, og læg det lag for lag uden for meget. Tre eller fire sæbestykker kan bruges. Sæben kan stadig bruges i fremtiden og vil ikke blive ødelagt.

3. Fiberteppet

Fiberteppet er det billigste dyne. Ingen særlig vedligeholdelse er påkrævet. Både vask og maskinvask er mulig. Neutralt vaskemiddel eller sæbepulver kan vaskes og dehydreres ved den svage rotation af vaskemaskinen.

4. Silke quilt

Ventilation er en meget nyttig metode. Åbn ventilationen generelt, den forsvinder om en til to uger. Ud over at solen ikke kan være for lang om sommeren, kan andre forhold uden sollys udsættes for 2 timer.

Bemærk: Men ikke for længe, ​​fordi morbærsilken bliver sprød under ultraviolet stråling. Så nogle mennesker tørrer deres silketæpper hver dag. Efter et år finder de ud, at silketæpperne bliver mindre og mindre varme og tyndere. At' s hvorfor.