Hvilken vægt er bedre til enkelt silke?

- Jul 03, 2020-

Hvor mange pund enkelt silke quilt er passende? Det afhænger af sæsonen. Generelt er folk der køber 4 catties mest, fordi det tager lang tid at dække, og det kan dækkes fra forår til efterår.

Køb af silketæppe afhænger af følgende to punkter:

1. Størrelsen på sengen

Størrelsen på sengen bestemmer størrelsen på dynen, som vi normalt gør i syd

Da den enkelte dyne er relativt lille, vil dynen være relativt tyk. 3 pund er næsten 4 pund af det store dyne.

2. Sæsonforskelle

Den enkelte quiltstørrelse er 1,5 meter, hvis den er dækket om sommeren, er 0,4 kg nok, hvis den er dækket om vinteren, 2,5 kg, sælger vi silketæpper generelt opdelt i 0,4 kg, 0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg, 3 kg, 3,5 kg, dette er nettovægten af ​​silke, ikke med det ydre dæksel, så når du køber det, skal du læse etiketten, nettoudholdet, mange dyner skriver kun et par kilo, der henviser til den samlede mængde silke og quilt.

3. Kvaliteten af ​​silke

Silke er opdelt i tussah-silke og morbær-silke og er opdelt i førsteklasses og anden klasse produkter. Relativt set er mulberry silke varmere end tussah silke, og overlegne produkter er bedre end førsteklasses produkter. Silken er længere, og udførelsen er fluffy. .

Generelt er et par pund enkelt silketæppe egnet. Hvis jeg køber en, lærer jeg 3 pund. Det bedste valg er anderledes. Forskellige valg træffes i forskellige årstider. Når du køber, skal du se, om etiketten er nettoudholdet.