Hvilket er bedre, silke quilt eller uld quilt

- Jan 16, 2020-

Silke quilt og uld quilt er to helt forskellige dyner. Åndbarheden og komforten er forskellige mellem de to. Silke er svedeabsorberende og åndbar, og det er meget åndbart og varmt og har også en sundhedsmæssig effekt. Selvom uldteppet er varmt og åndbart, er det stadig ikke så godt som silketæppet. Så silketæpper er dyrere end uld dyner på markedet. Derudover fremstilles silken ved at skrælle kokoner fra silkeormen. Der er så mange kokoner, der skal bruges, og derudover skal de strippes, så det er vanskeligere at fremstille end uld. Derfor er prisen på silke dyner på markedet naturligvis højere end værdien af ​​uld dyner.

Hvilket er bedre, silke quilt eller uld quilt

For det første fordelene ved silketæppe:

1. Glat og behagelig hudvenlig. Silke anerkendes som den blødeste og sunde naturlige fiber i verden. Det har en meget god fluffy grad og er meget skånsom mod kroppen. Hvis du griber tæppet med dine hænder og gnider det, kan du føle glatningen af ​​det naturlige silketæppe.

2. Let og varm, uden hjerte-kar-belastning. Silketæppet er let og varmt uden behov for at trykke på andre tunge dyner. Hjerte og blodkar udsættes for store belastninger og pres under søvn, hvilket gør søvnen mere sød.

3. Forebyg reumatisme og gigt. I naturlig silke indeholder det et stof kaldet "hydrofile aminosyrer i siderne", som hurtigt og effektivt kan absorbere fugtigheden i strøet, og i kraft af den gode dialyse af silketræk holdes strøet tørt og behageligt, og forebyggelse er opnået. Gigt og gigt.

Ulemper: Det er vanskeligt at afbalancere lethed og varme i silketæpper. For middelaldrende og ældre mennesker og dem, der er skrøbelige og syge, føler de sig ofte utilstrækkelige til at holde varme og behagelige på grund af dårlig neuromodulation.

For det andet fordele ved uld quilt:

1. Forøgelse af dyb søvn: I henhold til autoritative agentureksperimenter kan cashmere-sengetøj øge folks dybe søvntid med mere end 25%, holde pulsen langsom og stabil og være tæt på huden.

2. Fugtabsorption og tørhed, varm om vinteren og kølig om sommeren: Den menneskelige krop udelukker meget vand under søvn. Den unikke molekylære struktur af kashmir kan absorbere vanddamp ind i den hule struktur. Cashmere kan absorbere mere end 35% af sin egen vægt uden fugtighed. Det føles varmt og ryddes hurtigt, så det kan forblive varmt og tørt i kulden og indånde køligt i det varme.

3. Fluffy, blød og ikke-ophugning: Cashmere har mindst 40% naturlig elasticitet. Efter at have været presset, kan cashmere genvinde mere end 90% af sin oprindelige tykkelse for at holde den fluffy, blød og ikke-kagende.

Ulemper: Uld kan have en mærkelig lugt, når den er våd. Sammenlignet med dyner og silke dyner er uld dyner tykkere, lidt undertrykkende og ikke bløde nok.