Hvorfor er silketæppe så dyre

- Jun 06, 2020-

Når det kommer til silke dyner, er den første reaktion hos mange mennesker, at silke dyner er så dyre! Det er også en dyne, der holder varm om vinteren. Hvorfor er silketæppe dyrere end bomuld?

Bamboo Fiber Sheet

Silke, en naturlig fiber, der har været populær i tusinder af år, er foretrukket og efterspurgt af gamle kongelige aristokrater og sociale berømtheder for sine gode funktioner. Indtil nu er det også mange kvinders kærlighed. Imidlertid har udviklingen af ​​moderne industri, silkefremstillingsstiler og processer Jordskælvende ændringer fundet sted. I dag vil vi tale om: Hvorfor er silketæppe så dyrt?

Fordelene ved silke: Silke er en naturlig fiber, der kombinerer lethed, blødhed og tyndhed i naturen. Det er kendt som" anden hud i den menneskelige krop" og kaldes" dronningen af ​​fibre" af branchen. Dets vigtigste komponent er ren naturlig animalsk proteinfiber, dens struktur er tættest på menneskelig hud, 87% er nøjagtigt den samme, den indvendige silke quilt indeholder en række essentielle aminosyrer til den menneskelige krop, har vindtæt, affugtning, beroligende, nærende og udenrigshandel silke er afbalanceret med virkningen af ​​menneskelig hud. Egenskaber ved silke er glat, åndbar, blid, hygroskopisk, ikke kløende og antistatisk, hvilket gør det til et overlegent materiale til fremstilling af tæt tøj. Silke med endoplasmatisk silke er mere velegnet til varme, løshed, blødhed, ventilation og sundhedspleje. Kvalitet og styrker.

Det ser ud til, at silketæpper er dyrere end almindelige tæpper, men silketæpper er blevet brugt i mere end 10 år, og de gennemsnitlige daglige omkostninger kan være mindre end en tæppe på 200 yuan, så prisen på silketæpper er meget høj.