100% fyldte silke puder

100% fyldte silke puder

De 100% silkefyldte puder er fyldt med den højeste kvalitet (6A) lange fiber 100% silketråd. Vi vælger silkestof i højeste kvalitet for at bringe et helt nyt niveau af luksus og komfort. Disse 100% silkefyldte puder er den fineste og perfekte løsning til den ultimative nattesøvn. Silke er hypoallergenisk, så det er godt for allergikere, og kan også være fordelagtigt for dem, der lider af ømhed og kløende hud, såsom rosacea og eksem. Denne luksuriøse silkepude holder dit hoved ved en konstant temperatur hele natten, da silke er en åndbar fiber og forhindrer sved.
Chat nu

Produktdetaljer


Produkt beskrivelse

produktnavn

100% fyldte silke puder
Størrelse 50x70cm
Fyldning

100% naturlig "A" langstrenget morbærsilke

Fyldvægt 1300g eller tilpasset
Certificering Oeko Textile Standard 100

Egenskab

Anti-statiske, anti-bakteriel, åndbar, miljøvenlig

pakning

Brocade-kasse, taske + karton eller kundeanmodning


Produktfunktion

De 100% silkefyldte puder er fyldt med den højeste kvalitet (6A) lange fiber 100% silketråd. Vi vælger silkestof i højeste kvalitet for at bringe et helt nyt niveau af luksus og komfort.

Disse 100% silkefyldte puder er den fineste og perfekte løsning til den ultimative nattesøvn. Silke er hypoallergenisk, så det er godt for allergikere, og kan også være fordelagtigt for dem, der lider af ømhed og kløende hud, såsom rosacea og eksem. Denne luksuriøse silkepude holder dit hoved ved en konstant temperatur hele natten, da silke er en åndbar fiber og forhindrer sved.

Vi er dedikeret til at bruge de organiske, naturlige og ikke-toksiske materialer og er videnskabeligt testet og certificeret af Oeko-Tex Standard 100.


Omsorg:

  • Kræver sjældent rengøring

  • Luft blot udenfor på en solrig dag for at blive frisk

  • Kun kemisk rensning


Produktvisning

100% fyldte silke puder

silk pillow

silk filling

100% silkefyldt pude


Hvorfor vælge os?

Qinyue Home Textile Co., LTD er en professionel tekstilproduktion til hjemmet, der har specialiseret sig i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktproduktion og salg. Med rige erfaringer med produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånd af gørere som virksomhedens kerneværdi, tre eksperter, der arbejdede i hjemmets tekstilindustri mere end ti år, byggede Qinyue i 2013.


Ofte stillede spørgsmål

1. Er du producent? Hvad er dine vigtigste produkter?

Vi er producent, og vi kan tilbyde dig konkurrencedygtig pris, god kvalitet og rettidig levering. Vi har udviklet adskillige serier af produkter, såsom silketæppe, silkeduppe, silke dyne, pude og bambus sengetøj, som alle er vores styrker.

2.Hvad er betalingen?

Vi accepterer T / T, L / C, PayPal.

3. Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøvetid er cirka 5-10 dage, hvilket afhænger af mængde og udførelse.

4. Kan du sende mig en prøve til kontrolkvalitet?

Ja, prøver er gratis, forsendelsesomkostninger du indsamler.


Hot Tags: 100% silkefyldte puder, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like