Anti Aging Pude

Anti Aging Pude

Anti Aging Pillow er sammensat af proteinfibre og har god biokompatibilitet med den menneskelige krop, det kan øge vitaliteten af hudceller på kroppens overflade, fremme metabolismen af hudceller, og har en meget god anti-aging effekt.
Chat nu

Produktdetaljer

Element:Anti Aging Pude

Specifikation

Produktnavn

Anti Aging Pude

Shell stof

100% bomuld, 200TC

Størrelse

50x70cm

Fylde

150gsm kort morbær silke +1650gsm blød polyester

Arkivering vægt

630g

Certificering

Oeko Tekstil Standard 100

MOQ (MOQ)

300 stk.

Leveringstid

10 dage

Politik for eksempler

Efter opkrævning

Kant

Samme stof rør

Vaskeanvisninger

Maskinvaskes ved 30°C i en maskine med stor kapacitet


Beskrivelse

DenAnti Aging Pudeer sammensat af proteinfibre og har god biokompatibilitet med den menneskelige krop. Hertil kommer, at overfladen af Anti Aging Pillow er glat, og dens friktion stimulation koefficient er den laveste blandt alle former for fibre, så det har meget lav skade på det menneskelige ansigt og hud. På den anden side, Anti Aging Pillow kan også øge vitalitet hudceller på kroppens overflade, fremme metabolismen af hudceller, og har en meget god anti-aging effekt.


Produktvisning

Om os

Qinyue Home Textile Co, LTD er en professionel hjem tekstil fabrik med speciale i produktion og salg af silkeprodukter, og integrere uafhængig forskning og udvikling, produktproduktion og salg.

Med rige erfaringer inden for produktion og salg af top Home tekstil mærke og med ånden i doers som virksomhedens kerneværdi, tre eksperter, der arbejdede i Home tekstilindustrien mere end ti år bygget Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på boligtekstil, og produkterne er hovedsageligt inklusive silkebedding, silkemadras, ulddyne, bambusfiberprodukter og silkebeddingssæt. Samtidig er Qinyue også bestræber sig på at fremme børns sunde liv, og gøre silke sengetøj, sovepose til børn.Hot Tags: anti aging pude, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like