Silkestof blødt silkepude

Silkestof blødt silkepude

Vare: Silkestof blødt silkepude
Skaldestof: 100% silke
Størrelse: kundestørrelse
Påfyldning: 30% Lang morbærsilke + 70% blød polyester
Chat nu

Produktdetaljer

Vare: Silkestof blødt silkepude


Shell stof 100% silke
Størrelse kundestørrelse
Fyldning 30% Lang morbærsilke + 70% blød polyester
Arkiveringsvægt 700g
Certificering Oeko Textile Standard 100
Edge Forsiden med mørkeblå rør og nedsiden med sølvrør
MOQ 200pcs
Leveringstid 30-45days

1


3

4
Information

Silkestof blødt silkepude er luksuriøst behageligt; denne pude af silkeblanding er den perfekte måde at forkæle dig med en god nats søvn. Med en silke-mix-fyldning for naturlig åndbarhed og en syntetisk kerne til støtte, der er ideel til ryg- eller sidesviller; det er indkapslet i et blødt bomuldsomslag.


Silkestof Blødt silkepude forhindrer, at ansigtshuden krøller sig om natten. Den glatte overflade giver huden mulighed for at glide hen over puden, så ansigtet hviler behageligt uden at lægge pres på skruet hud. Sove på vores pudebetræk lindrer friktion og opretholder hydrering, mens du sover og giver dig en hydreret og udhvilet følelse, når du vågner. Silkepudebetræk hjælper med at holde dine hudplejeprodukter på din hud og hjælper dig med at få mest muligt ud af din skønhedsrutine. Du vil straks bemærke forskellen med denne naturlige og ubesværede måde at eliminere søvnrynker.


Virksomhedsoplysninger

Jiaxing Qinyue Home Textile Co., Ltd. er et selskab, der fokuserer på fremstilling og handel af overlegen kvalitet, pålidelig og sund hjemmetekstil.

Produkterne fra Jiaxing Qinyue inkluderer, men ikke begrænset til, silke quilt, silkepude, silkemadras, fleece, bambus fiber quilt & pude, silke sengetøj, strøelse taske og pudebetræk. Qinyue satte også øje med børnenes produkter. Vi har udviklet silketæppe og pude til babyer.

Som en virksomhed med mange års erfaring inden for international handel har Qinyue etableret et godt samarbejde med kunder i Europa og Nordamerika. Vores firma har bestået certifikatet fra BSCI og OEKO-TEX Standard 100, og du kan have stor tillid til vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål

  1. 1.Hvorfor vælger vi os?

    Qinyue har mange års erfaring med at håndtere tekstilprodukter til hjemmet. Siden vi fremstiller, så du kan blive konkurrencedygtig fra ua.Og vi vil gøre vores bedste for at tjene dig med vores produkter af høj kvalitet og den bedste service. Ser frem til at høre fra du.

  2. 2.Hvad er din betalingsperiode?

    Vi accepterer T / T og L / C ved synet.

  3. 3. Kan du tilbyde prøver, og hvor længe er prøvetiden?

Sikker på, vi er glade for at sende prøver, og vi vil også returnere prøveafgift, hvis ordren er bekræftet. Det vil tage  

ca. 5 ~ 10 dage til at fremstille prøver.Hot Tags: silke stof blød silke pude, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like