Mulberry Silke Seng Talsmand

Mulberry Silke Seng Talsmand

Den morbær silke, der anvendes til morbær silke seng dyne er naturligt animalsk protein fiber og det vigtigste råmateriale til silke vævning. Den morbær silke seng dyne er ikke kun blød, varm og åndbar, men også har grønne og sunde egenskaber.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation

Produktnavn

Mulberry Silke Seng Talsmand

Shell stof

100% bomuldsstof

Fylde

30% Lang morbær silke +70% Polyester

Størrelse

135x200cm eller anden tilpasset størrelse efter andet land

Funktion

Glat og blød, meget komfortabel

MOQ (MOQ)

200 stk.

Leveringstid

15-45 dage

Forsendelsestilstand

Ekspres(FEDEX,UPS, DHL), Ad Søvejen, Ad Luftvejen

 

Produktbeskrivelse

Den morbær silke, der anvendes til morbær silke seng dyne er naturligt animalsk protein fiber og det vigtigste råmateriale til silke vævning. Den silke, der anvendes til morbær silke seng dyne er glat og blød, fuld af glans, og har følelsen af varm om vinteren og kølig om sommeren. Det har en unik "silke" fænomen, når gnide, med god udvidelsesmuligheder og god varmebestandighed. Den morbær silke seng dyne er ikke kun blød, varm og åndbar, men også har grønne og sunde egenskaber, som kan opretholde balancen i huden fugt og har en god effekt på ældre mennesker med tør hud.


Produktfordel

  • Blød og behagelig

  • Antibakterielle og antibakterielle

  • Fugtabsorption og fugtfrigivelse

  • Deodorisering adsorption

  • Varmeregulering

  • Miljøbeskyttelse: 100 % bionedbrydning


Produktvisning
Mulberry Silk Bed Comforter

 

Vores service

Qinyue Home Textile Co, Ltd, Giver fremragende kvalitet, sund og pålidelig hjem tekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol!

Høj kvalitet

Qinyue tager kvalitet som livline i vores virksomhed. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikater af internationale standarder.

Miljøvenlig

Alle de materialer, vi brugte, er naturlige fibre, såsom silke og bambus fiber. Disse naturlige materialer vil ikke forurene miljøet. Så vores produkter er alle miljøvenlige.

Økologisk og sund

Alle produkter fra Qinyue er lavet af naturlige organiske materialer, og de har mange fordele for mennesker. Silke indeholder mange næringsstoffer, vi har brug for, og det er åndbart, der tilbyder komfortable ved hjælp af oplevelser.


Hot Tags: mulberry silke seng dyne, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like