Luksus sengetøj Silk Duvet

Luksus sengetøj Silk Duvet

Luksus sengetøj Silk Duvet kan fremme søvn. Sericinkomponenten i silke indeholder 18 slags aminosyrer. Disse aminosyrer udsender fine molekyler kaldet "søvnfaktorer", som kan holde folks nerver i en mere stabil tilstand. Dækning med silketæppe kan forbedre søvn, forbedre menneskelig vitalitet og bremse aldringen.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

1. Luksus sengetøj Silk Duvet kan fremme søvn. Sericinkomponenten i silke indeholder 18 slags aminosyrer. Disse aminosyrer udsender fine molekyler kaldet" søvnfaktorer" ;, som kan holde mennesker' s nerver i en mere stabil tilstand. Dækning med silketæppe kan forbedre søvn, forbedre menneskelig vitalitet og bremse aldringen.

2. Luksus sengetøj Silk Duvet kan forhindre gigt, gigt og hudsygdomme. Naturlig silke indeholder et stof kaldet" hydrofil side-aminosyre" ;, som kan absorbere fugt i luften og fjerne det for at bevare den indre tørhed og komfort. Det er især gavnligt for gigt, gigt og hudsygdomme.

3. Luksus-sengetøj Silk Duvet har en stærk styrke og stærk forlængelse og har en varp- og skudnetværksstruktur, der eliminerer slagtekroppen forskydning eller huller i dynen, der er i brug, og kan bruges i lang tid til at opretholde en behagelig og fluffy følelse.


Specifikation

Vare

Luksus sengetøj Silk Duvet

Brand

Qinyue

Fyldning

Tilpasset

Certifikat

OEKO TEX STANDARD 100, BSCI og SGS

Leveringstid

Cirka 30 dage afhængigt af din ordremængde

Transport

Havn: Shanghai

Levering: Sø, luft eller ekspress


Produktvisning

IMG_8919


IMG_8898


IMG_8903


detaljer

Betaling

T / T, 30% forskud, 70% afbalanceret.

pakning

Ikke-vævet eller PVC-pakningspose, anden designet pakningspose er tilgængelig.

I henhold til cusomeren' s krav.

MOQ

200pcs

Prøveudtagning

Kontakt os venligst

Leveringsperiode

FOB SHANGHAI, KINA


Service

Qinyue har mange års erfaring med at håndtere tekstilprodukter til hjemmet, for eksempel Luxury Bedding Silk Duvet. Da vi fremstiller, så du kan få en konkurrencedygtig pris fra os. Og vi vil gøre vores bedste for at tjene dig med vores produkter af høj kvalitet og den bedste service. Ser frem til at høre fra dig.


Vores fordele

Vores værksted har mere end ti års erfaring med forarbejdning og komplet forarbejdningsmaskiner.

Så vi kan være kompetente til en række forskellige behandlingsteknikker.

Vi har et professionelt kvalitetsinspektionsteam, der strengt kontrollerer produktkvaliteten for luksusbedetøj Silk Duvet.

Derudover, fordi vi har vores egne forarbejdningsfabrikker, kan vi gøre OEM.Hot Tags: luksus sengetøj silke duvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like