Luksus natur silke dyne

Luksus natur silke dyne

Luxury Nature Silk Comforter er lavet af 100% ren naturlig silke. Det er meget blødt og kan justere temperaturen inde i dynen i henhold til din kropstemperatur, når du hviler. Metoden til forberedelse af luksuriøs natur silke-dyne er omhyggeligt designet, strukturen er meget struktureret, og den er meget luksuriøs.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

DetLuksus natur silke dyneer lavet af 100% ren naturlig silke. Det er meget blødt og kan justere temperaturen inde i dynen i henhold til din kropstemperatur, når du hviler. Metoden til forberedelse af luksuriøs natur silke-dyne er omhyggeligt designet, strukturen er meget struktureret, og den er meget luksuriøs. Dynen kan vaskes med vand, og den deformeres ikke efter vask. Det er det bedste valg til strøelse.


Specifikation

Vare

Luksus natur silke dyne

shell stof

100% bomuld

Fyldning

100% tussah-silke eller morbærsilke

vægt

150 gsm-350gsm

Funktioner

Pleje af hud, anti-støvmidd, anti-bakteriel

God isolering, regulerende temperatur, kølig om sommeren og varm om vinteren

Åndbar, meget fugtabsorberende

Rimelig pris med høj kvalitet

Maskinvaskbar

Leveringstid

Cirka 30 dage afhængigt af din ordremængde


Skærm

100-mulberry-silk-comforter


comforter


silk comforter


Hvorfor vælge os

Qinyue Home Textile Co., Ltd, leverer fremragende kvalitet, sund og pålidelig hjemmetekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol control Vi har allerede bestået AuditofBSCI og fik også certificering af Øko -Tex Standard 100. Alle vores produkter er 100% inspiceret af QC-afdelingen. Vi kontrollerer produkter danner råmaterialer til færdige produkter og hver proces i produktionen. Vi sigter mod at være en førende leverandør til eksport af tekstilvarer til silke til hjemmet i Kina.


Hot Tags: luksus natur silke dyne, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like