Luksus silkefyldt blød dyne

Luksus silkefyldt blød dyne

Luxury Silk Filled Soft Duvet er et vævet håndværk, møbler og systof, der bruges i kinesiske, japanske og østlige indiske kulturer, og er det bedste valg til vores silketæppekollektion.
Chat nu

Produktdetaljer

Introduktion

Luxury Silk Filled Soft Duvet er et vævet håndværk, møbler og systof, der bruges i kinesiske, japanske og østlige indiske kulturer, og er det bedste valg til vores silketæppekollektion. Sammenlignet med andre silketæpper finder du, at de har en blød hånd og en blød fornemmelse.


Specifikation

VareLuksus silkefyldt blød dyne
Brand
Qinyue
Fyldningtilpassede
CertifikatOEKO TEX STANDARD 100, BSCI og SGS
LeveringstidCirka 30 dage i henhold til din ordremængde
Transport

Havn: Shanghai

Levering: Til søs, i luften eller ekspres


Service
Qinyue har mange års erfaring med at håndtere tekstilprodukter til hjemmet. Da vi fremstiller, kan du få en konkurrencedygtig pris fra os. Og vi vil gøre vores bedste for at betjene dig med vores produkter af høj kvalitet og den bedste service. Ser frem til at høre fra dig.
Betaling

T / T, 30% forskud, 70% afbalanceret.

pakningIkke-vævet eller PVC-emballagepose, anden designet emballagepose er tilgængelig. I henhold til cusomer' s krav.
MOQ200pcs
PrøveudtagningKontakt os venligst
Leveringsperiode
FOB SHANGHAI, KINA


Produktvisning

IMG_8919


IMG_8898


IMG_8903Transportpakke

Hver elegant håndlavet naturlig silke dyne / dynebetræk med lynlås er pakket i en ikke-vævet eller PVC bærepose med flerfarvet trykindsats indeni. Den ydre pakning af disse silketæpper er standard eksportkarton. Tilpasset pakningsservice leveres også.

For vareleveringen kan vi levere den til dig inden for 30 til 45 dage baseret på din ordremængde og efter vi har modtaget dine betalinger.

Havn: Shanghai

Levering: Til søs, i luften eller ekspres

Forsyningsevne: 100000 stykke / stykker pr. Måned.


Hvorfor vælge os

Høj kvalitet

Qinyue tager kvalitet som livslinje for vores virksomhed. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikaterne for internationale standarder.

Miljøvenlige

Alle materialer, vi brugte tilLuxury Silk Filled Soft Duvet er naturlige fibre, såsom silke og bambusfibre. Disse naturlige materialer forurener ikke miljøet. Så vores produkter er alle miljøvenlige.

Organisk og sund

Alle produkter fra Qinyue er lavet af naturlige organiske materialer, og de har mange fordele for mennesker. Silke indeholder mange næringsstoffer, vi har brug for, og det er åndbart, hvilket giver behagelig brug af oplevelser.

Hot Tags: Luksus silkefyldt blød dyne, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like