Body Line Silk Duvet

Body Line Silk Duvet

Disse lag er lavet af ren naturlig silke, og både farver og størrelser kan tilpasses efter dine behov. Fordi Body Line Silk Duvet er lavet af ren naturlig silke, har den en unik fugtbestandig funktion. Det kan holdes køligt og behageligt, selv når det bruges om sommeren, uden den lammende følelse.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Disse lag er lavet af ren naturlig silke, og både farver og størrelser kan tilpasses efter dine behov. FordiBody Line Silk Duveter lavet af ren naturlig silke, den har en unik fugtbestandig funktion. Det kan holdes køligt og behageligt, selv når det bruges om sommeren, uden den lammende følelse. Det strømlinede design af den menneskelige krop passer den menneskelige krop meget godt og er meget varmt, når det bruges om vinteren. Når Body Line Silk Duvet er behandlet, forøges holdbarheden af ​​dynen, levetiden forlænges, og den vil ikke falme efter lang tid.


Specifikation

Brand

Qinyue

Navn

Body Line Silk Duvet

Fyldning

tencel

Materiale

tencel

Mønster

trykt

Brug

hjem, hotel

Størrelse

konge, dronning, tvilling, enkelt, dobbelt

Emballage

PVC-taske eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Vægt

Sommer, vinter, forår, efterår

Min ordre

100 pcs

Hovedprodukter

100% mulberry silke quilt, 100% mulberry silke pude, baby puder osv.


Skærm

1


2


Human body line tencel Duvet


Hvorfor vælge os

Qinyue Home Textile Co., Ltd, leverer fremragende kvalitet, sund og pålidelig hjemmetekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol control Vi har allerede bestået AuditofBSCI og fik også certificering af Øko -Tex Standard 100. Alle vores produkter er 100% inspiceret af QC-afdelingen. Vi kontrollerer produkter danner råvarer til færdige produkter og hver produktionsproces. Vores produkter er af høj kvalitet, miljøvenlige, organiske og sunne.Qinyue tager kvalitet som vores virksomheds livline. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikaterne for internationale standarder.Hot Tags: body line silke duvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like