Ren hvid Mulberry Silk Duvet

Den rene hvide mulberry silke duvet er anti-mide og antibakteriel. Cirka 97% af silken er rent naturligt animalsk protein, som er tæt på menneskets hud, så det har god hudvenlig. Silkefibre er lette, bløde, tynde og lange og kaldes "dronning af fibre", så silketæpper har ry som "anden hud i menneskekroppen"!
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse:


Den rene hvide mulberry silke duvet er anti-mide og antibakteriel. Cirka 97% af silken er rent naturligt animalsk protein, som er tæt på menneskets hud, så det har god hudvenlig. Silkefibre er lette, bløde, tynde og lange og kaldes" Queen of Fibers" ;, så silke dyner har ry som" anden hud i den menneskelige krop" ;!


Specifikation:


Shell stof

100% silke

Fyldning

100% mulberry silke eller Tussah silke

Vægt

150 gsm-350gsm

Størrelse

135 x 200 cm eller tilpasset

Farve

Ren hvid

Kantproces

Rør, dobbelt linje syning

MOQ

200 pcs

Certifikat

Oeko Tex Standard, BSCI og SGS

Transportmidler

Shanghai havn, levering til søs, luft eller ekspress


Fordele:


Vandabsorptionen af ​​silke er 1: 5 gange bomuldens. Det kan automatisk justere fugtigheden i dynen. Når den menneskelige hud er tør, tilføjes fugtigheden i silken. Når dynen er relativt fugtig, kan silken hurtigt absorbere og distribuere. Derfor har silketæppet en bestemt bindingsbevarende virkning for mennesker med tør hud, gigt og gigt.

Da silketæppet har god fugtabsorption og desorption, når den indre temperatur er for høj, og den menneskelige sved øges, vil silken hurtigt absorbere og udsende sved, og vandfordampningen fjerner varmen og derved reducerer temperaturen på dynen . Derfor vil silken ikke føle sig kedelig, når den bruges, hvilket effektivt kan reducere børn' s dårlige vaner med at sparke om natten.


Detaljer:


Den rene hvide mulberry silke duvet har et meget delikat mønster, hvad enten det ses på afstand eller i tæt afstand, det er meget smukt og generøst.


Pure White Mulberry Silk Duvet left


FAQ:


Spørgsmål 1. Kan jeg besøge din fabrik?

A 1. Ja, men informer os på forhånd, så kan vi arrangere tid og modtagelse for dig.


Q 2. Kan jeg få prøver med mit eget logo? Hvor lang tid vil det tage?

A 2. Ja selvfølgelig. Vi kan levere prøver med dit eget logo, og det har brug for ca. 5-10 dage for os at fremstille, hvilket afhænger af den mængde, du ønsker.


Q 3. Hvilke&# 3 9; er betalingen af ​​din virksomhed?

A 3. Generelt accepterer vi T / T, L / C.

Hot Tags: ren hvid morbær silke duvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like