Ren hvid uldduvet

Ren hvid uldduvet

Ulden i ren hvid uldduvet indeholder meget luft. Da varmeoverførselshastigheden for luft er meget lav, kan den effektivt forhindre indtræden af ​​udvendig kold luft og distributionen af ​​den interne varme luft og således opnå høj termisk isolering.
Chat nu

Produktdetaljer

Detaljer:Navn

Ren hvid uldduvet

Stof

Bomuld eller mikrofiber

Fyldning

Silke eller gåsedun& Fjer eller Duck Down& Fjer

Størrelse

Tilpasset

Farve

Hvid eller tilpasset

Forarbejdning

Baffle Box / Box Quilting / Customized

Betaling

T / Tor L / C eller Paypal

Ledetid

Normalt 30 dage efter ordrebekræftelse

Certificering

BSCI, OEKO-TEX 100, ISO 9000, DOWNPASS, RDS osv.

Forsendelse

Med luft eller sø eller kombineret transport

MOQ

50 SetsBeskrivelse:


Ulden i ren hvid uldduvet indeholder meget luft. Da varmeoverførselshastigheden for luft er meget lav, kan den effektivt forhindre indtræden af ​​udvendig kold luft og distributionen af ​​den interne varme luft og således opnå høj termisk isolering. Samtidig har uld fremragende absorption og desorption og kan kontinuerligt absorbere fugt og sved, der udsendes fra den menneskelige krop, og udledes den i luften for at holde strøet tørt og behageligt. Dens glans er blød, og den er fleksibel og ikke let at plette, og den kan stadig bevare komforten, når den bruges året rundt.


Fordele:


1. Uld sengetøj kan øge en persons' s dybe søvntid med mere end 25%, opretholde en langsom og stabil hjerterytme og kan være meget tæt på huden. Hovedårsagen til uldteppet er, at ansigtet er blødt, uld er mere behageligt, og det er bedre at dække dynen.

2. Den menneskelige krop udelukker meget vand under søvn. Ulds unikke molekylstruktur kan absorbere vanddamp ind i den hule struktur. Ulden kan absorbere mere end 35% af sin vægt af vanddamp uden fugt. Åndbart og køligt, når det er varmt.

3. Uld er yderst hygroskopisk, og det er ikke let at generere statisk elektricitet, støv og snavs er ikke nemme at overholde. Vanddamp absorberes i sine egne fibre, inden vanddampen frigøres, hvilket reducerer livscyklussen for insektmider. Reumatiske patienter og ældre.


Detaljer:


Organic Wool duvet


1


100% wool material duvet


Om os:


Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Efter fire år' udvikling, Qinyue har opbygget vores eget kerneteam for forsknings- og udviklingshold, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyue' s stærke markedskonkurrenceevne. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH. Qinyue-produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere sig på de lokale, ansigt til globale og produktkvalitet, pålidelige og sunde hjemmetekstilprodukter og levere høj kvalitet og professionel service til at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.

Når vi står overfor den store række udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med oprindelig beslutsomhed til at omfavne de nye ideer og gå videre med tiden.


our company


Handel kapacitet:


Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


FAQ:


1. Er du en producent? Hvad er dine vigtigste produkter?

Vi er producent, og vi kan tilbyde dig konkurrencedygtig pris, god kvalitet og rettidig levering. Vi har udviklet adskillige serier af produkter, såsom silketæppe, silkeduppe, silke dyne, pude og bambus sengetøj, som alle er vores styrker.

2. Kan jeg besøge din fabrik?

Vi byder dig hjerteligt velkommen til besøg. Informer os på forhånd, så kan vi arrangere tid og modtagelse først.

3. Hvad med forsendelsen?

Vi accepterer levering med ekspress, luft, sø og jernbane.

4. Hvilken' er din leveringstid?

20-45 dage afhænger af din mængde.


Hot Tags: ren hvid uldduvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like