Vaskbart silkeduppe

Vaskbart silkeduppe

The Washable Silk Duvet er en dyne lavet af silke som fyldstof. Den anvendte silke har et perle-lignende udseende og har en diffus brydning til lys. Der er næsten ingen urenheder i silken. Silkevejen er ordnet og ryddig. Ingen hårde klumper.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

DetVaskbart silkeduppeer en dyne lavet af silke som fyldstof. Den anvendte silke har et perle-lignende udseende og har en diffus brydning til lys. Der er næsten ingen urenheder i silken. Silkevejen er ordnet og ryddig. Ingen hårde klumper. Silken i den vaskbare silkeduppe er ikke let at generere statisk elektricitet, og den vil ikke tiltrække støv og snavs som kemiske fiber dyner og uld dyner. Derfor vil silken ikke være beskidt i mange år. Sørg for at rengøre dynen indeni, du kan bruge et professionelt rengøringsmiddel til at rengøre det beskidte sted, hvilket kan forlænge levetiden for silketæppet.


Specifikation

Produktnavn:

Vaskbart silkeduppe

Produkttype:

Varm sojaproteinforbindelse vinterdækket

Stof type:

Bomuld 40 s Jacquard

Technics:

Vævet

funktion:

Miljøvenlig, vandopløselig, blød Andet

Størrelse

Twin, Full, Queen, King eller som tilpasset anmodning

Farve:

Hvid eller som tilpasset anmodning

MOQ

50 sæt


Feature

1. Den vaskbare silkeduppe har et perle-lignende udseende og diffus lysbrydning. Der er næsten ingen urenheder i silken. Silkevejen er ordnet og ryddig.

2. Silken i den vaskbare silkeduppe er ikke let at generere statisk elektricitet og tiltrækker ikke støv og beskidte ting som kemiske fiber dyner og uld dyner. Derfor vil silken ikke være beskidt i mange år.

3. Brug et professionelt rengøringsmiddel til at rengøre quiltkernen inde i den vaskbare silkeduppe, og behøver kun at rengøre det beskidte sted, hvilket kan forlænge levetiden på silketæppet.


Skærm

Soybean-fiber-comforter


Handelskapacitet

Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


Forretningsbetingelser

Accepterede leveringsbetingelser

FOB, CIF

Accepteret betalingsvaluta

USD, EUR, GBP, CNY

Accepteret betalingstype

T/T, L/C

Nærmeste havn

SHANGHAI

Samlet årlig indtægt

US $ 1 Million - US $ 2. 5 Million

Eksportprocent

91% - 100%


Vores firma

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam for forsknings- og udviklingshold, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH. Qinyue-produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere sig på de lokale, ansigt til globale og produktkvalitet, pålidelige og sunde hjemmetekstilprodukter og levere høj kvalitet og professionel service til at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.

our company


Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er MOQ for dine produkter?

MOQ afhænger af produktspecifikationerne, forskellige farver, størrelse, materiale, MOQ er forskellige. For almindelige produkter MOQ er 200.

2. Hvad betaler du for din virksomhed?

Generelt accepterer vi T / T, L / C.

3. Hvad med forsendelsen?

Vi accepterer levering med ekspress, luft, sø og jernbane.

4. Hvilken&# 39 er din leveringstid?

20-45 dage afhænger af din mængde.

Hot Tags: vaskbar silke duvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like