Hvid bomuldsdne

Hvid bomuldsduvet er strøelse fyldt med bomuld. Da bomuldsfiberen har fin finhed, naturlig krøllet og mellemlang sektion, har den god varmekonservering, luftpermeabilitet og fugtighedspermeabilitet.
Chat nu

Produktdetaljer

Desscription

Hvid bomuldsduvet er strøelse fyldt med bomuld. Da bomuldsfiberen har fin finhed, naturlig krøllet og mellemlang sektion, har den god varmekonservering, luftpermeabilitet og fugtighedspermeabilitet. Sammenlignet med dun, silke, uld og andre dyner har hvid bomuldsduvet fordelene ved god varme, blødhed og komfort og ingen statisk elektricitet, hvilket er godt for mennesker med hjerte-kar-sygdom og spædbørn. Bomuld bør ikke være ren hvid, den rigtige gode bomuld er let mælkehvid, hvis farven er for gul, er det bomuld der er blevet opbevaret i lang tid; ser på den hvide bomuld bleges og farves. Hvid bomuldsduvet har en let duft, og duften af ​​dynen efter tørring er stærkere; duften af ​​ny bomuld er stærkere, men den af ​​gamle bomuld er det ikke.


Specifikation

Produkttype:

Hvid bomuldsdne

Materiale:

100% bomuld

Technics:

Stitching

teknologi:

Dobbelt lynlås

Vægt:

1 kg-1,5 kg pr. Stykke

Farve:

Hvid fjer trykt

sæson:

Fire sæsoner

Prøve:

Gratis prøve 4 dage til dyneovertræk i høj kvalitet

Dynestørrelse

Twin (Single)

Fuld (Dobbeltværelse)

Dronning

Amerikansk størrelse

68 * 86 ''

82 * 86 ''

88 * 92 ''

UK størrelse

135 x 200 cm

208 cm x 218 cm

223 cm x 233 cm


Funktioner
1. Let og fluffy
2. Silkeagtig til berøring
3. Varm
4. Produkter næsten ikke støv
5. Minimal migration og bundning
6. Vaskbar i maskinen


Skærm

2

3

4

1

5


Vores firma

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Med rige oplevelser inden for produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånd af gørere som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for hjemmets tekstilindustri i mere end ti år, Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på hjemmetekstil og produkterne inkluderer hovedsageligt silke sengetøj, silkemadras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke sengetøj sæt. På samme tid bestræber Qinyue sig også på at fremme børns sunde liv og lave silke sengetøj, sovepose til børn.

Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam for forsknings- og udviklingshold, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH. Qinyue-produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere sig på de lokale, ansigt til globale og produktkvalitet, pålidelige og sunde hjemmetekstilprodukter og levere høj kvalitet og professionel service til at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.

Når vi står overfor den store række udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med oprindelig beslutsomhed til at omfavne de nye ideer og gå videre med tiden.


our company


Hot Tags: hvid bomuldsduvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like