Klassisk naturligt silketæppe

Klassisk naturligt silketæppe

Klassisk naturlig silke quilt.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Klassisk, naturligt silketæppe i en strålende hvid er glat, men alligevel skarp, hvilket gør det til det ideelle fundament for en stilfuld, skræddersyet seng. Klassisk naturligt silketæppe med premium hvid andedun - er en velsmagende drøm, der er perfekt til efterårets køligere temperaturer.


Specifikation

Produktnavn

Klassisk naturlig silke quilt

Shell stof

100% bomuld, 133x100 / 40sx40s

Farve

Beige eller chokolade

Fyldning

100% mulberry silke

Størrelse

Kongestørrelse 104''x90 ''

Påfyldning af vægt og sæson

Hele året: 250 gsm

Feature

sundere, anti-mide, anti-bakterier og anti-allergi.


yderligere detaljer

Dundynsindsats, faldvægt 600 påfyldningskraft, skærmboks 230 trådtælling bomuldsskal Premium hvid dunpåfyldning Allergiven. Professionel rengøring anbefales. Hvis du rengør derhjemme, skal du vaske maskinen varmt vand, blid cyklus, med mildt rengøringsmiddel; brug en ekstra skyllecyklus. Tør på medium varme; Der kan være behov for 2 til 4 cyklusser. Tilføj en tørrekugle for yderligere hjælp, og flyt genstande i tørretumbleren mellem cykler. Da bomuldsskallen tørrer hurtigere end dunfyldningen, skal du trykke ned for at teste fyldens tørhed. Brug om nødvendigt en ekstra tørringscyklus for at tørre den helt ned; dette er kritisk.


Skærm

Classic natural silk quilt


Vores firma

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Med rige oplevelser inden for produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånd af gørere som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for hjemmets tekstilindustri i mere end ti år, Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på hjemmetekstil og produkterne inkluderer hovedsageligt silke sengetøj, silkemadras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke sengetøj sæt. På samme tid bestræber Qinyue sig også på at fremme børns sunde liv og lave silke sengetøj, sovepose til børn.


our company


Hot Tags: klassisk naturlig silke quilt, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like