Luksus Pure Silk Duvet

Luksus Pure Silk Duvet

Luksus Pure Silk Duvet, denne silkefyldte dyne er en ægte superstjerne til at hjælpe med at holde sovende skønheder køligere om natten til bedre, endnu smukkere dage.
Chat nu

Produktdetaljer

Introduktion:

Luksus Pure Silk Duvet, denne silkefyldte dyne er en ægte superstjerne til at hjælpe med at holde sovende skønheder køligere om natten for bedre, endnu smukkere dage. Luxury Pure Silk Duvet er en ægte superstjerne til at hjælpe med at holde sovende skønheder køligere om natten til bedre, endnu mere smukke dage. Sammenlignet med andre silke dyner, vil du opdage, at de har en blød hånd og en fluffy fornemmelse. Med silke dynen kan du få en god nats søvn. De rene, håndlavede silke dyner i fire sæsoner, varme sygeklinjer af silke, der er fremstillet af Qinyue, vedtager stof med højt trådantal og fyldt med ægte naturlig silke.


Specifikation:

Varens navn Luksus Pure Silk Duvet
Stof 100% bomuld 40sx40s / 133x100 233TC, hvid eller tilpasset
Påfyldning af vægt 250-350 gsm eller tilpasses
Forarbejdning Dobbelt søm med rør
pakning Ikke-PVC taske + indsæt kort eller tilpasses


duvet

Vil du have fem stjernet luksus? Stop med at lede. Denne rene silkefyldte dyne er omtrent så god, som den bliver. Fyldt med lag med håndudstrakt Tussah-silke, har denne naturlige fylde dyne en betryggende tæt, men alligevel kølig fornemmelse, der praktisk talt smelter over din krop, når den dækker dig.


Service:

Qinyue har mange års erfaring med håndtering af tekstilvarer til hjemmet. Da vi fremstiller, så du kan få en konkurrencedygtig pris fra os. Og vi vil gøre vores bedste for at tjene dig med vores produkter af høj kvalitet og den bedste service. Ser frem til at høre fra dig.


Fortsæt os :

Jiaxing Qinyue Home Textile Co. , Ltd

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

E-mail: shomeliu@qysilk.com


Hot Tags: luksus ren silke duvet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like