Silk Bed Set

Silk Bed Set

Vare: Silk Bed Set Shell stof: 100% bomulds cambric stof, fyldning: 100% vaskbart morbærsilke Størrelse: 140x200cm eller anden tilpasset størrelse efter andet land, Fyldvægt og sæson: Sommer: 150gsm Hele året: 350gsm Vinter: 550gsm Funktion: Luksuriøst og behagelig, draperet blødt over ...
Chat nu

Produktdetaljer

Introduktion

Silk Bed Set er et vævet kunsthåndværk, møbler og systof, der bruges i kinesiske, japanske og østindiske kulturer, og er det bedste valg til vores silke quilt-samling. Sammenlignet med andre silke dyner, vil du opdage, at de har en blød hånd og en fluffy fornemmelse.


Vare Silk Bed Set Prøvepolitik Ved gebyr
Shell stof 100% bomulds cambric stof MOQ 200pcs
Størrelse 140x200cm eller anden tilpasset størrelse efter forskellige lande Feature Luksuriøst og behageligt, drapet blødt over kroppen for de ultimative søvnoplevelser. Maskinvaskbar
Fyldning 100% vaskbart morbærsilke
Påfyldning af vægt og sæson Sommer: 150 gsm Hele året: 350 gsm Vinter: 550 gsm

DSC_3957.jpg


Service

Qinyue har mange års erfaring med håndtering af tekstilvarer til hjemmet. Da vi fremstiller, så du kan få en konkurrencedygtig pris fra os. Og vi vil gøre vores bedste for at tjene dig med vores produkter af høj kvalitet og den bedste service. Ser frem til at høre fra dig.


Vores firma

Qinyue Home Textile Co., LTD er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.


Med rige oplevelser inden for produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånd af gørere som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for hjemmets tekstilindustri i mere end ti år, Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på hjemmetekstil og produkterne inkluderer hovedsageligt silke sengetøj, silkemadras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke sengetøj sæt. På samme tid bestræber Qinyue sig også på at fremme børns sunde liv og lave silke sengetøj, sovepose til børn.


Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam for forsknings- og udviklingshold, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH. Qinyue-produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere sig på de lokale, ansigt til globale og produktkvalitet, pålidelige og sunde hjemmetekstilprodukter og levere høj kvalitet og professionel service til at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.


Når vi står overfor den store række udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med oprindelig beslutsomhed til at omfavne de nye ideer og gå videre med tiden.


Hot Tags: silkesæt, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like