Silke Quilts For Senge

Silke Quilts For Senge

Vare: silke dyner til senge Traditionelt udformet til de højeste standarder, vil vores silkefyldte dyner give dig den perfekte luksus nats søvn - lige i dit eget hjem. Ikke kun er vores silkefyldte dyner utroligt luksuriøse, de er også allergivenlige og naturligt støvmidresistente, ...
Chat nu

Produktdetaljer

Vare: silke dyner til senge


Komfortabelt og sundt:

silke wicks væk fugt, aldrig bliver fugtige eller soggy som ned, det er halv vægt ned til samme niveau af varme og silke gardiner på en overlegen måde, eliminerer kolde pletter. Silk indeholder 18 aminosyrer, der ligner dem i menneskelig hud. Silk sengetøj hjælper med at forbedre din skingeglans og retard aldring af den modsatte nedad eller polyester, som er temmelig togspecifik. Når du har oplevet blødhed og ren luksus i en silke dyne, er det meget svært at overveje at bruge noget andet.


Shell stof: 100% bomuld

Størrelse: Twin 135x200cm, Double 200 x 200cm, King 200x240cm eller tilpasset

Fyldning: 100% mulberry silke

Arkiveringsvægt og sæson: 150gsm, 275gsm, 350gsm / sommer, vinter, hele året

Certificering: Oeko Textile Standard 100

Kant: Samme stofrør med dobbeltsting

Quilting Pattern: Flower
Ofte stillede spørgsmål

Q1 Er du producent eller handelsselskab?

Vi er en førende producent af silkeprodukter siden 2013 og udviklet til at være en leverandør, der tilbyder en komplet sortiment af silkeprodukter.

Q2 Hvorfor vælge os?

Vi har avanceret produktionsudstyr, professionel produktionslinje, excellent.QC team.We fokusere på produktforbedringer & kundens behov og bevist at være en begunstiget leverandør af fremtrædende kunder.


Hot Tags: silke dyner til senge, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like