Soyabønne Fiber Comforter

Soyabønne Fiber Comforter

Som en regenereret cellefiber har sojabønne fiber både egenskaberne af plantefiber og dyrefibre. Det har den naturlige komfort og blød berøring ligesom de fleste af dyrefibre, såsom uld. Dens berøring ligner uldfibre, mens selve stoffet har lignende glansglans, ligesom tussah-silke, hvis fiber er stærk og holdbar. Samtidig er den vaskbar og let at pleje ligesom de fleste plante- og menneskeskabte fibre.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

Microfiber og bomuldsstof fås til denne soyabønne dyne . Fylden med sojabønne fiberkompleks er fremragende, blød, god hjælper til at sove med quiltningssøm i hele dynen for at sikre, at fyldet er stabilt. Forskellig slags stil og specielt design. taske eller polybag holder dem rene. Vores soyabønne dyne er velegnet til alle årstider, unikt design til familien.


Specifikation

Produktnavn

Soybean fiber dyne

Stof af dyne

Bomuldstof

Fyldning

Fyldning af sojabønner

Tekniker af polyesterfiberfyldt dyne

Quiltning syning

Edge

Selvstof-binding / rørføring

Vatteremønster til hotel dynebetræk

Linie-, diamant- eller kassefritmønster

Farve

hvid

Standard pakning til polyesterfiberfyldt dyne

Bær pose med indsats

Pakningsstørrelse

54 x 44 cm

Certificering af dyne

BSCI, Oeko-Tex Standard 100

MOQ

50 sæt

Prisperiode for polyesterfiberfyldt dyne

FOB

Betalingsbetingelser

L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, Moneygram

Prøve tid på hotel dynebetræk

Tre dage

Produktionstid

30 - 45 dage


Feature
Anti-mide, anti-bakterier til en sund god natts søvn
Varm og behagelig ligesom bomuld
Sojabønne fiber indeholder aminosyre, der bruges i mange skønhedsprodukter som en anti-aldring ingrediens
Sojabønne fiber absorberer overdreven fugtighed for at regulere kropstemperaturen under søvn.


Skærm

Soybean-fiber-comforter

Vores firma

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Med rige oplevelser inden for produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånd af gørere som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for hjemmets tekstilindustri i mere end ti år, Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på hjemmetekstil og produkterne inkluderer hovedsageligt silke sengetøj, silkemadras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke sengetøj sæt. På samme tid bestræber Qinyue sig også på at fremme børns sunde liv og lave silke sengetøj, sovepose til børn.


our company


Hvorfor vælge os

Høj kvalitet

Qinyue tager kvalitet som vores virksomheds livline. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikater for internationale standarder.

Miljøvenligt

Alle de materialer, vi brugte, er naturlige fibre, såsom silke og bambusfiber. Disse naturlige materialer forurener ikke miljøet. Så vores produkter er alle miljøvenlige.

Organisk og sundt

Alle produkter fra Qinyue er lavet af naturlige organiske materialer, og de har mange fordele for mennesker. Silke indeholder mange næringsstoffer, vi har brug for, og det er åndbart og tilbyder behageligt at bruge oplevelser.


Why Choose UsHot Tags: sojabønne fiber dyne, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like