Hvidt blødt silkedeppet

Hvidt blødt silkedeppet

Silken, der bruges i det hvide bløde silkedæppe er rig på mange hydrofile grupper, såsom amingrupper og aminogrupper. På grund af sin porøsitet er det let for vandmolekyler at diffundere, så det kan absorbere fugt eller udsende fugt i luften og opretholde en vis grad. Fugtighed.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

De naturlige fibre indeholdt i det silke, der bruges i det hvide, bløde silkebæppe, er hovedsageligt silkefibre, som er kontinuerlige lange fibre, størknet med silkevæsken, der udskilles, når kokonen tilberedes. Silken, der bruges i det hvide bløde silkedæppe er rig på mange hydrofile grupper, såsom amingrupper og aminogrupper. På grund af sin porøsitet er det let for vandmolekyler at diffundere, så det kan absorbere fugt eller udsende fugt i luften og opretholde en vis grad. Fugtighed.


Specifikation

Produktnavn

Hvidt blødt silkedeppet

Shell stof

100% bomuld, 133 x 100 / 40 sx 40 s

Farve

Beige eller chokolade

Fyldning

100% mulberry silke

Størrelse

Kongestørrelse 104 '' x 90 ''

Påfyldning af vægt og sæson

Hele året: 250 gsm

Feature

sundere, anti-mide, anti-bakterier og anti-allergi.


Skærm

Classic natural silk quilt


Vores firma

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Med rige erfaringer med produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånden af ​​gørere som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for hjemmets tekstilindustri mere end ti år, Qinyue i 2013. Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam for forsknings- og udviklingshold, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Når vi står overfor den store række udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med oprindelig beslutsomhed til at omfavne de nye ideer og gå videre med tiden.

our company


Handel kapacitet:

Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


Accepterede leveringsbetingelser

FOB, CIF

Accepteret betalingsvaluta

USD, EUR, GBP, CNY

Accepteret betalingstype

T/T, L/C

Nærmeste havn

SHANGHAI

Samlet årlig indtægt

US $ 1 Million - US $ 2. 5 Million

Eksportprocent

91% - 100%


Hot Tags: hvidt blødt silkebedd, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like