Naturlig silke pudebetræk

Den naturlige silke pudebetræk er lavet af 100% naturlig silke. Silkens naturlige fiber og stramme vævning gør det muligt for huden og håret at glide hen over pudebetræk meget forsigtigt og frit, hvilket reducerer ansigtsrynker, forhindrer tørt / knyttet hår og reducerer hårtab. Naturligt silke pudebetræk er en naturlig temperaturregulator, der er hudvenlig og fugtig for at hjælpe dig med at føle dig kølig om sommeren og varm om vinteren.
Chat nu

Produktdetaljer

Vare: Natural Silk Powowcase


produktnavn

Naturlig silke pudebetræk

Brand Qinyue
Materiale 100% mulberry silke
Silkevægt 19 momme
Størrelse 50x70cm eller tilpasset
Farve Fås i en lang række farver: Elfenbenhvid, lyserød, abrikosgrå, Flintblå, Mintgrøn, Taupe, Lavendel, Påfuglblå eller tilpasset
MOQ 100 stykker
Certifikat OEKO TEX STANDARD 100, BSCI og SGS
Betaling T / T, L / C ved syne
Feature Miljøvenlig, anti-baterial, anti-statiske, anti-pilling, fugtabsorberende
pakning Ikke-vævet eller PVC-pakningspose, anden designet pakningspose er tilgængelig. I henhold til kundens krav.
Transportmidler

Havn: Shanghai

Levering: Sø, luft eller ekspress


Produkt beskrivelse

Den naturlige silke pudebetræk er lavet af 100% naturlig silke. Silkens naturlige fiber og stramme vævning gør det muligt for huden og håret at glide hen over pudebetræk meget forsigtigt og frit, hvilket reducerer ansigtsrynker, forhindrer tørt / knyttet hår og reducerer hårtab. Naturligt silke pudebetræk er en naturlig temperaturregulator, der er hudvenlig og fugtig for at hjælpe dig med at føle dig kølig om sommeren og varm om vinteren. Sov på hovedpudebetræk af silkesilke, du sover godt natten over og nyd søde drømme.
PRODUKTVISNINGnaturlig silke pudebetræknaturlig silke pudebetræk

naturlig silke pudebetræk

natural silk pillowcase


Om os

Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd er et selskab, der fokuserer på fremstilling og handel af overlegen kvalitet, pålidelig og sund hjemmetekstil.

Produkterne fra Jiaxing Qinyue inkluderer, men ikke begrænset til, silke quilt, silkepude, silkemadras, fleece, bambus fiber quilt & pude, silke sengetøj, strøelse taske og pudebetræk. Qinyue satte også øje med børnenes produkter. Vi har udviklet silketæppe og pude til babyer.

Som en virksomhed med mange års erfaring inden for international handel har Qinyue etableret et godt samarbejde med kunder i Europa og Nordamerika. Vores firma har bestået certifikatet fra BSCI og OEKO-TEX Standard 100, og du kan have stor tillid til vores produkter.


vores firma

vores fabrik

vores tjeneste


kontakt os


Hot Tags: naturlig silke pudebetræk, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like