Ren Slip Silke pudebetræk

Ren slip silke pudebetræk er kendt som "skønhed pudebetræk". Ren slip silke pudebetræk er meget glat og cool. Når du sover, uanset hvor klemt og gnides, et ansigt er ikke tilbøjelige til rynker. Ikke alene kan det forhindre rynker, men også holde håret glat og glat.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

Produktnavn

Ren Slip Silke pudebetræk

Mærke

Qinyue (Qinyue)

Materiale

100% Mulberry silke

Silke vægt

19 momme

Størrelse

50x70cm eller tilpasset

Farve

Fås i en bred vifte af farver: Ivory White, Pink, Abrikos Gray, Flint Blue, Mint Green, Taupe, Lavendel, Peacock Blue eller tilpasset

MOQ delte et et par

100 stk.

Certifikat

OEKO TEX STANDARD 100, BSCI og SGS

Betaling

T/T, L/C ved synet

Pakning

Nonwoven eller PVC pakkepose, andre designet emballage taske er tilgængelig. Ifølge cusomerens krav.

Transport

Havn: Shanghai

Levering: Ad søvejen, ad luft vejen eller ekspres


Beskrivelse:

Ren slip silke pudebetræk er kendt som "skønhed pudebetræk". Ren slip silke pudebetræk er meget glat og cool. Når du sover, uanset hvor klemt og gnides, et ansigt er ikke tilbøjelige til rynker. Ikke alene kan det forhindre rynker, men også holde håret glat og glat. Ren slip silke pudebetræk er ikke kun bløde, varme og åndbare, men også har en bred vifte af sundhedsmæssige virkninger for den menneskelige krop på grund af deres grønne og sunde egenskaber. Desuden er hygroskopiskaf silke 1,5 gange så stor som for ren bomuld og 1,8 gange så stor som for uld. Det er meget varmt om sommeren. Når vi sover, er det uundgåeligt, at vi ikke vil hemmelige en masse sved, og morbær silke kan opretholde balancen i huden fugt og tør hud Folk har en god effekt!


Fordele ved Silke:

1. Fremme blodcirkulationen

Den morbær silke pudebetræk har fremragende menneskelige biokompatibilitet. Mulberry silke kunstige blodkar vil ikke forårsage allergiske eller kræftfremkaldende virkninger i kroppen, og kan også være forbundet med levende blod og kød og vokse ind i ydre vægge og indre membraner som rigtige blodkar, hjælper os med at cirkulere blod.

2. Fremme søvn

Silke er et meget nærende naturprodukt, som kan stabilisere de menneskelige nerver. Naturlig morbær silke kan reducere belastningen og trykket på hjertet og blodkarrene under søvn, og dermed spille en rolle i at forbedre søvnkvaliteten og bremse aldring.

3. Forebyggelse af gigt

Naturlig silke kan absorbere fugt i luften og fjerne det, holde puden tør og komfortabel, især gavnligt for gigt, gigt, og hudsygdomme. hudsygdom.


Detaljer:

Silk Pillowcase


Silk Pillowcase


Silk Pillowcase


Silk Pillowcase


Handelskapacitet:

Vigtigste markeder

Omsætning i alt (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarkedet

10.00%

Nordamerika

10.00%


Forretningsbetingelser:

Accepterede leveringsbetingelser

FOB, CIF

Accepteret betalingsvaluta

USD, EUR, GBP, CNY

Accepteret betalingstype

T/T, L/C

Nærmeste port

Shanghai

Årlig omsætning i alt

US$1 Million - US$2.5 Million

Eksportprocent

91% - 100%


Om os:

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjem tekstilfabrik med speciale i produktion og salg af silkeprodukter, der integrerer uafhængig forskning og udvikling, produktproduktion og salg. Efter fire års udvikling har Qin Yue etableret sit eget kerne-R & D-team, produktionsteam og salgsteam. Nu, Qinyue ejer to tekstil mærker, Qinyue og Qinyue South, hvis produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Stillet over for de udfordringer, som markedet og hele branchen, Qin Yue altid insisterer på at tage sin egen vej, med en banebrydende ånd, og er fast besluttet på at omfavne nye ideer og holde trit med tiden.


our company


Vores service:

Qinyue Home Textile Co, Ltd har næsten 10 års erfaring i forbindelse med behandling af hjem tekstilprodukter. Da vi fremstiller, kan du få konkurrencedygtige pris fra os. Og vi vil gøre vores bedste for at betjene dig med vores produkter af høj kvalitet og den bedste service. Ser frem til at høre fra dig.


Hot Tags: ren slip silke pudebetræk, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like