Pure Mulberry Silk Filled Duvet

Pure Mulberry Silk Filled Duvet

Rene mulberry silkefyldte dyner er fyldt med silke, med perle-lignende udseende og diffus refraktion til lys. Berøringen er glat, rig og elastisk uden hårde klumper, blød og varm, let vægt, kølig om vinteren og kølig om sommeren, ikke tør.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

produktnavn

Pure Mulberry Silk Filled Duvet

Stof

100% bomuld

Brand

Qinyue

Materiale

100% Mulberry-silke

Certifikat

OEKO TEX STANDARD 100, BSCl og SGS

Betaling

T / T, L / C ved syne

Fyldning

100% mulberry silke

Størrelse

135 x 200 cm eller anden tilpasset størrelse efter forskellige lande

Påfyldning af vægt

Sommer (150 gsm --- 200 gsm), hele året: 275 gsm ---- 350 gsm, vinter: 450 gsm ----- 550 gsm

MOQ

50 sæt

Pattren

Som en'' G''

Prøvepolitik

Ved betaling


Beskrivelse:

Rene mulberry silkefyldte dyner er fyldt med silke, med perle-lignende udseende og diffus refraktion til lys. Berøringen er glat, rig og elastisk uden hårde klumper, blød og varm, let vægt, kølig om vinteren og kølig om sommeren, ikke tør. Ren silkefyldte dyner af morbær kan forbedre søvn, tilstandsfunktion og har god koldmodstand og åndbarhed.


Detaljer:

comforterFordele:

1. Improve søvn og regulere funktion.

Sericinkomponenten i silke indeholder 18 slags aminosyrer, og de små molekyler, der udsendes af disse aminosyrer, kaldes også" søvnfaktorer" ;, hvilket kan gøre folk til' s nerver i en mere stabil tilstand. Dækning med silketæppe kan forbedre søvn, regulere kropsfunktioner og bremse aldringen.

2. Det har god koldmodstand og åndbarhed.

Silke indeholder det højeste" silke volumen ugyldigt" i fiberen, som er en dårlig varmeleder. Det er ikke let at føre menneskets kropstemperatur om vinteren, så den har en stærk varme; kombineret med god åndbarhed, kan det fjerne overskydende varme, når det er varmt. Føler mig kølig.

3. Det har ydeevnen ved at absorbere sved og vægte i vægen.

Silkeproteinet på ydersiden af ​​silken indeholder et stof kaldet" affinitet sidekæde aminosyre" ;, som kan absorbere sved og eliminere det, og holde det tørt og behageligt, hvilket er især fordelagtigt for reumatiske patienter.

4. Med anti-mide, antibakteriel, anti-allergisk og hudvenlig karakter.

Sericinkomponenten i silke kan ikke kun gøre folk' s hud sart og glat, men har også evnen til at forhindre vækst af mider og skimmel, hvilket er mere gavnligt for dem med allergi.


Om os:

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilfabrik, der har specialiseret sig i produktion og salg af silkeprodukter, integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg. Efter fire års udvikling har Qin Yue etableret sin egen kerne R& D-team, produktionsteam og salgsteam. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker, Qinyue og Qinyue South, hvis produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Over for udfordringerne i markedet og i hele branchen insisterer Qin Yue altid på at gå sin egen vej, med en banebrydende ånd, og er fast besluttet på at omfavne nye ideer og holde trit med tiden.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


Handel kapacitet:

Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


FAQ:

Q 1. Kan du lave mit eget design?

A 1. Ja, vi kan og byde dit eget design velkommen.

Q 2. Hvordan lover du kvaliteten af ​​letvægts-talsmanden?

A 2. Vi har et professionelt QC-team til nøje at inspicere og kontrollere hvert afsnit under produktionen, din revision er også velkommen.

Q 3. Hvad med forsendelsen?

A 3. Vi accepterer levering med ekspress, luft, sø og jernbane.

Q 4. Hvilken' er din leveringstid?

A 4. 20 - 4 5 dage afhænger af din mængde.


Hot Tags: ren mulberry silke fyldt dyne, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like