Silke sengetøj quilt

Silke sengetøj quilt

Silkebeddingsdynen er fyldt med ren morbærsilke. Efter endt, dynen føles meget glat og glat, og det er elastisk. Det dækker kroppen meget varm og vil ikke få dig til at føle dig tung. Silkebeddingsdynen har funktionerne blød og varm, let, varm om vinteren og kølig om sommeren, ikke tør, ikke i brand.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation

Produktnavn

Silke quilt sengetøj

MOQ (MOQ)

50sæt

Shell stof

100% bomuld, 133x100/40sx40s

Farve

Beige eller chokolade

Fylde

100% morbær silke,

Størrelse

Kongens størrelse 104x90

Påfyldningsvægt

250gsm

Funktion

Sundere, anti-mide, anti-bakterier og anti-allergi.


Beskrivelse

Silkebeddingsdynen er fyldt med ren morbærsilke. Efter endt, dynen føles meget glat og glat, og det er elastisk. Det dækker kroppen meget varm og vil ikke få dig til at føle dig tung. Elasticiteten af silke, der anvendes i silke strøelse quilt er også meget god, kan det strækkes og vil ikke deformere, vil dynen ikke blive deformeret i lang tid, og det har en lang levetid. Silkebeddingsdynen har funktionerne blød og varm, let, varm om vinteren og kølig om sommeren, ikke tør, ikke i brand, silkebetræk er ikke som andre dyner, der lækker fra fødderne eller fra hele vejen rundt. Silkedynen har også den fordel, at den er høj bulkiness, ingen komprimering og ingen lugt.


Funktion

Blød og varm

Letvægts

Varm om vinteren og køligt om sommeren

Ikke tør

Ikke i brand

Høj bulkiness

Ingen komprimering

Ingen lugt


Produktvisning

Silk Bedding Quilt


Hvorfor vælge os

Qinyue Home Textile Co, Ltd, Giver fremragende kvalitet, sund og pålidelig hjem tekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol!Vi har allerede bestået revisionen af BSCI , og fik også certificering af Oeko-Tex Standard 100. Alle vores produkter er 100% inspiceret af QC afdeling. Vi kontrollerer produkter danner råvarer til færdige produkter og hver proces i produktionen. Vores produkter er af høj kvalitet, miljøvenlige, økologiske og sunde.


Faq

1. Er du producent? Hvad er dine vigtigste produkter?

Vi er producent, og vi kan tilbyde dig konkurrencedygtig pris, god kvalitet og rettidig forsendelse. Vi har udviklet flere serier af produkter såsom silke dyne, silke dyne, silke dyne, pude og bambus sengetøj, som alle er vores styrker.

2. Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøve leveringstid er omkring 5-10 dage, som er afhængig af mængde og håndværk.

3. Hvad er MOQ til dine produkter?

MOQ afhænger af produkternes specifikationer, forskellige farver, størrelse, materiale, MOQ er anderledes. For almindelige produkter er MOQ 200.


Hot Tags: silke sengetøj quilt, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, skik, pris

Undersøgelse

You Might Also Like