Qinyue Home Textile Co., Ltd, leverer enestående kvalitet, sund og pålidelig hjemmetekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol! Vi har allerede bestået revisionen af BSCI, og også fik certificering af Oeko-Tex Standard 100. Alle vores produkter er 100% inspiceret af QC-afdelingen. Vi kontrollerer produkter fra råvarer til færdige produkter og hver produktionsproces. Vores produkter er af høj kvalitet, miljøvenlige, organiske og sunde.

Høj kvalitet

Qinyue tager kvalitet som vores virksomheds livline. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikater for internationale standarder.

Miljøvenligt

Alle de materialer, vi brugte, er naturlige fibre, såsom silke og bambusfiber. Disse naturlige materialer forurener ikke miljøet. Så vores produkter er alle miljøvenlige.

Organisk og sundt

Alle produkter fra Qinyue er lavet af naturlige organiske materialer, og de har mange fordele for mennesker. Silke indeholder mange næringsstoffer, vi har brug for, og det er åndbart og tilbyder behageligt at bruge oplevelser.


Why Choose Us